Europese onderzoekssubsidie voor Ciro

Ciro in Horn ontvangt de komende drie jaar ruim twee ton subsidie als onderdeel van het Europese onderzoeksproject ‘Systems Medicine-based clinical decision support for COPD patients.
In het project, waaraan een totale subsidie van 1,5 miljoen euro is toegekend, worden slimme en zeer uitgebreide wiskundige modellen gebruikt om de beste behandelstrategie voor een individuele patiënt met chronisch obstructief longlijden (COPD) te bepalen. Het project is onderdeel van het Europese samenwerkingsverband ERACoSysMed. Ciro in Horn is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met ernstig COPD die vaak een complex ziektebeeld hebben. Tijdens een meerdaags assessment worden patiënten uitgebreid in kaart gebracht met behulp van (lichamelijke) metingen, vragenlijsten en gesprekken met diverse specialisten. Hierdoor is het mogelijk om een programma op maat samen te stellen.

Dit artikel delen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.