Evangelische Gemeente Maastricht

Evangelische Gemeente Maastricht is een Evangelische kerk gelegen aan Aesculaapstraat 4 in Maastricht.

Meer informatie over Evangelische Gemeente Maastricht in Maastricht

De Evangelische Gemeente Maastricht heet bezoekers van harte welkom op hun website. Ze willen graag twee kernwaarheden uit de Bijbel delen. De eerste is dat Jezus heeft gezegd: "Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand komt tot de Vader dan door Mij." De tweede is dat Jezus heeft gezegd: "Een nieuw gebod geef Ik u, namelijk dat u elkaar liefhebt; zoals Ik u liefgehad hebt, moet ook u elkaar liefhebben. Hierdoor zullen allen inzien dat u Mijn discipelen bent: als u liefde onder elkaar hebt." Bezoekers worden aangemoedigd om deze pagina te delen.

Wil je weten wat Evangelische Gemeente Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evangelische Gemeente Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evangelische Gemeente Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evangelische Gemeente Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Evangelische Gemeente Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evangelische Gemeente Maastricht

Bezoekers bekeken ook