Ex-Barça-doelman en naaktmodel prikken vorkje in Maastricht

Victor Valdés maakte in het verleden furore bij Barcelona, maar vertoont zijn keeperskunsten tegenwoordig bij Standard Luik. En dus heeft hij tijd genoeg om met zijn vrouw Maastricht te bezoeken. 

Altijd al willen weten hoe radio- en tv- programma’s worden gemaakt? L1 laat het je zien! Tijdens een rondleiding breng je een bezoek aan de radio- en tv-studio’s, de diverse technische ruimtes en de nieuwsredactie. Kortom, een kijkje in de keuken bij L1.

De Limburgse carnaval wordt multimediaal, versterkt door de nieuwe mottosjaal “Appsoluut Limburg”. Een thema dat aansluit bij onze huidige tijdgeest met de sjaal als verbindend element.De groeiende app-cultuur verovert ook de Limburgse carnaval. De sjaal is exclusief verkrijgbaar in de L1 Shop voor 15 euro per stuk. 

Wil je elke ochtend een samenvatting krijgen van het Limburgse nieuws. Dat kan geregeld worden.Tijdelijk ontvang je bij je inschrijving gratis 4 weken Dagblad De Limburger / Limburgs Dagblad digitaal.

De Vastelaovend is voorbij, maar wist je dat je met jouw bronzen Limburg-Orde prachtige prijzen kunt winnen? Activeer jouw Limburg-Orde voor 14 februari en maak kans.

Samen met zijn vrouw Yolanda Cardona bezocht de doelman woensdag sterrenrestaurant Chateau Neercanne. 

Cardona plaatste een foto van dat romantisch samenzijn op haar Instagram. Een vervroegd valentijnsetentje, als we haar bijschrift mogen geloven. 

Valdés baarde onlangs opzien met zijn overstap naar Standard Luik. De Spanjaard was jarenlang eerste keus onder de lat bij Barcelona, maar raakte daar op een zijspoor. Ook bij het Manchester United van Louis van Gaal kreeg de sluitpost geen speelminuten. 

Zijn vrouw is overigens ook geen onbekende. Zo kwam ze al eens in het nieuws toen ze via Instagram afrekende met Manchester United nadat de club haar man niet had uitgenodigd voor een diner voor het goede doel. Ook komt ze regelmatig in het nieuws door haar gewaagde fotoshoots (zie de foto’s hieronder).

Bron: 1Limburg Sportnieuws

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.