Extra mogelijkheid om DNA af te staan

De meeste mannen uit Heibloem en omgeving die zijn uitgenodigd om DNA af te staan in zaak Nicky Verstappen hebben dat gedaan.
Een klein aantal mannen kon niet komen. Speciaal voor deze mannen is een extra mogelijkheid om alsnog DNA af te staan. Op donderdag 15 maart tussen 15.00 tot 21.00 uur kunt u terecht in het politiebureau in Heythuysen. Het bureau ligt aan de Biesstraat 21. Een afspraak maken is niet nodig. U hoeft alleen een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. De politie hoopt dat deze extra mogelijkheid ervoor zorgt dat mannen die eerder verhinderd waren, bijvoorbeeld wegens ziekte, nu alsnog DNA komen afstaan.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.