Extra verkeersdrukte in Roermond

De twee vrije dagen, dinsdag 31 oktober Hervormingsdag en woensdag 1 november Allerheiligen worden door onze buren uit België en Duitsland benut om gezellig in Roermond te komen shoppen.
Om te zorgen dat zowel de bezoekers als de inwoners en ondernemers in Roermond die dag hun bestemming goed kunnen bereiken, neemt de gemeente Roermond samen met diverse partijen in de stad weer een aantal verkeersmaatregelen. De gemeente volgt de verkeersafwikkeling op cruciale punten op het wegennet continu met verkeerscamera’s, zodat direct ingegrepen kan worden. De verkeerslichtenregeling kent verschillende programma’s die afgestemd zijn op het verkeersaanbod. Er worden verkeersregelaars op diverse plaatsen ingezet waaronder de singelring om te zorgen dat busverkeer ten allen tijde vlot kan doorstromen. De gemeente zet samen met VVV en ondernemers City Hosts in om bezoekers de weg te wijzen in in en naar de binnenstad.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.