Facebook weigert medewerking aan onderzoek zedenzaak

Facebook weigert mee te werken aan het onderzoek in een Kerkraadse zedenzaak. 

De jaarlijkse Wat Ein Plaetje actie komt er weer aan. Upload jouw mooiste of leukste Vastelaovendfoto. Word jouw foto geselecteerd dan komt jouw foto in de krant en maak je kans op 750,-.

De Vastelaovend is voorbij, maar wist je dat je met jouw bronzen Limburg-Orde prachtige prijzen kunt winnen? Activeer jouw Limburg-Orde voor 14 februari en maak kans.

Altijd al willen weten hoe radio- en tv- programma’s worden gemaakt? L1 laat het je zien! Tijdens een rondleiding breng je een bezoek aan de radio- en tv-studio’s, de diverse technische ruimtes en de nieuwsredactie. Kortom, een kijkje in de keuken bij L1.

De Limburgse carnaval wordt multimediaal, versterkt door de nieuwe mottosjaal “Appsoluut Limburg”. Een thema dat aansluit bij onze huidige tijdgeest met de sjaal als verbindend element.De groeiende app-cultuur verovert ook de Limburgse carnaval. De sjaal is exclusief verkrijgbaar in de L1 Shop voor 15 euro per stuk. 

Wil je elke ochtend een samenvatting krijgen van het Limburgse nieuws. Dat kan geregeld worden.Tijdelijk ontvang je bij je inschrijving gratis 4 weken Dagblad De Limburger / Limburgs Dagblad digitaal.

De jaarlijkse Wat Ein Plaetje actie komt er weer aan. Upload jouw mooiste of leukste Vastelaovendfoto. Word jouw foto geselecteerd dan komt jouw foto in de krant en maak je kans op 750,-.

Het slachtoffer werd volgens het Openbaar Ministerie ingepalmd via het Facebook-profiel . 

Het OM stelt dat H. achter het profiel zit. De 11-jarige zou bij Antoin H. onzedelijke handelingen hebben verricht. De man is aangehouden en zit vast. Terwijl hij in detentie zat, zijn vanaf het profiel opnieuw berichten verstuurd. 

H. ontkent erachter te zitten. De Kerkradenaar zegt slachtoffer te zijn van een plan om hem achter de tralies te krijgen. H. werd in 2013 veroordeeld voor ontucht. Oud-buurtgenoten zouden wraak willen nemen. 

Dat het account tijdens zijn hechtenis werd gebruikt, zou een bewijs voor die stelling zijn. Maar het Openbaar Ministerie vermoedt dat de partner van H. berichten heeft verstuurd in een poging de Kerkradenaar vrij te pleiten. 

Daarom is een verzoek om informatie over het profiel bij Facebook gedaan, maar dat bedrijf werkt daar niet aan mee.

Bron: 1Limburg Nieuws

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.