Feestelijke mini Bonte Avond in Beek & Bos

Het is inmiddels een traditie dat er tijdens de jaarlijkse mini Bonte Avond in Zorgcentrum Beek & Bos in Heythuysen een prins of prinses wordt uitgeroepen.
Dit jaar is het prinses Annie I die met de scepter zwaait. Prinses Annie is een Kwakkert in hart en nieren. Haar wieg stond 91 jaar geleden op de Heitser Hei. In haar proclamatie laat prinses Annie I weten dat ze van kaarten, kienen en schilderen houdt en om een praatje zit ze nooit verlegen. Vandaar ook haar spreuk: “Loupe geit neet mieër zo good, mèr spraeke det zitj mich in ut blood” Als verrassing had haar familie een lied voor haar gemaakt. De kersverse prinses werd meteen uitbundig toegezongen. Net als in voorgaande jaren werd de mini Bonte Avond in Beek & Bos georganiseerd in nauwe samenwerking met vastelaovesvereniging De Kwakkert. Natuurlijk waren prins Bas I en jeugdprins Noud II óók van de partij. Prins Noud II verzorgde met zijn eigen lied nog een mooi optreden. En er was nóg een prins: prins Tijn I van CV de Kakers met zijn adjudanten Tuur en Fabian, het achterkleinkind van prinses Annie I.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.