Film Zondebokken komt tot leven!

Zondebokken

De Bokkenrijders komen er aan!

Hierbij attenderen wij u met gepaste trots op de trailer van de film Zondebokken. Een historische vertelling over de beruchte Bokkenrijders. https://fb.watch/nrxKOS79YJ/.

Logline van de film: “Op de vooravond van de Franse Revolutie, moeten twee gerechtsdienaars een beruchte Bokkenrijdersbende opsporen maar onderweg krijgen ze te maken met bedrog, corruptie, verraad en uiteindelijk met elkaar....” Vorige maand is de trailer van de film op de socials gereleased. Inmiddels is gebleken dat de belangstelling online overweldigend is. De trailer is in slechts 1 week al ruim 1350 x gedeeld op Facebook en al meer dan 100.000 keer bekeken op Facebook, Instagram, Youtube en Tiktok, en dat zonder betaalde advertenties.

We zijn dan ook zeer blij dat de aankondiging van deze independent filmproductie al zoveel positieve reacties en views heeft gekregen!

Verhaal Bokkenrijders nog altijd actueel

Het verhaal van de Bokkenrijders, de meest beruchte bende uit de 2e helft van de 18de eeuw, blijkt hiermee nog altijd springlevend te zijn. De tijd voor de Franse Revolutie was er in Belgisch en Nederlands Limburg een van misoogsten, honger, hoge inflatie, diverse bezettingen door buitenlandse troepen, pandemieën en opstand tegen de overheid. Een tijd van grote onzekerheid. Net zoals nu. Zondebokken is een kroniek van de gewone man die altijd het onderspit moet delven.

www.zondebokken.nl

Lees het volledige artikel bij Rocky Grispen [Rockmar production].

Laat dit artikel viral gaan in Maastricht, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deMaastrichtgids.nl
Redactie deMaastrichtgids.nl

Nieuws door Rocky Grispen [Rockmar production]. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Film Zondebokken komt tot leven!

Gerelateerde berichten