Fit and Brave

Fit and Brave is een Zelfverdedigingstraining gelegen aan Franciscus Romanusweg 50A in Maastricht.

Meer informatie over Fit and Brave in Maastricht

Fit and Brave biedt verschillende trainingsmogelijkheden aan om je fitter en veiliger te voelen. Zo kun je bij hen terecht voor Self Defense op basis van Krav Maga, TacFit trainingen voor het hele lichaam en Personal Training. Daarnaast bieden ze ook abonnementen aan voor jeugd en verschillende disciplines. Het TacFit 26-programma is speciaal ontworpen om je fysieke en mentale vaardigheden te verbeteren en je doelen te bereiken. Er worden dagelijkse trainingen aangeboden waarbij je snel resultaten kunt zien. Het lesrooster is te vinden op hun app en er is de mogelijkheid om contact met hen op te nemen.

Wil je weten wat Fit and Brave verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit and Brave of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit and Brave? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit and Brave het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fit and Brave reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit and Brave

Bezoekers bekeken ook