Flibco.com kondigt exclusieve busverbinding van Maastricht naar Charleroi Airport aan

flibco.com breidt nu al uit naar Limburg na succes van eerste lijn vanuit Tilburg en Breda

flibco.com introduceert busverbinding voor reizigers tussen Maastricht en de luchthaven van Charleroi.

Ticketverkoop start op 11 juni met prijzen vanaf €15,99

Busritten starten 4 juli

Directeur flibco.com: "Ideale vervoersoptie naar Belgische luchthaven"; bushaltes recht voor terminals.

flibco.com, een toonaangevende Europese aanbieder van luchthavenvervoerdiensten, kondigt vandaag de introductie van een nieuwe luchthavenshuttlelijn aan die het vliegveld van Charleroi direct verbindt met het station van Maastricht. Dit biedt reizigers in de regio nu een handige en directe toegang tot de belangrijke luchthaven in België. Het is de tweede lijn vanuit Nederland naar de luchthaven van Charleroi in België.

In april opende flibco.com de eerste Nederlandse verbinding met luchthavens in België. Die lijn verbindt Tilburg en Breda met de luchthavens van Brussel en Charleroi. Het succes van de lijn heeft flibco.com doen besluiten om nu al een nieuwe lijn toe te voegen van Maastricht naar Charleroi.

De ticketverkoop begint op dinsdag 11 juni 2024 en de busritten zijn gepland vanaf 4 juli 2024. Er zullen dagelijks tien ritten zijn, ook in het weekend en op feestdagen. De reistijd van Maastricht naar Charleroi Airport bedraagt ongeveer twee uur en tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €15,99. De bushalte bevindt zich op het internationale busstation van Maastricht aan de Meerssenerweg, achter het treintation. Een ticket biedt passagiers de mogelijkheid om tot vier stukken bagage mee te nemen en de tickets zijn tot zes uur voor vertrek gratis te annuleren. Elke bus is voorzien van gratis WIFI, USB-aansluitingen, toiletten en ruime beenruimte.

Paul De Muynck, Directeur van flibco.com België, licht de uitbreiding toe: "We zijn verheugd om met deze stap een tweede verbinding naar Nederland te brengen en mensen in Maastricht de ideale vervoersoptie naar de luchthaven van Charleroi te bieden. Deze uitbreiding versterkt onze positie om door heel Europa betrouwbare, betaalbare en comfortabele reisoplossingen te bieden voor alle passagiers. "

"We zijn blij dat we onze passagiers meer internationale busvervoerroutes van en naar onze luchthaven kunnen aanbieden met de hulp van onze partner Flibco.com", zegt Philippe Verdonck, Chief Executive Officer van Brussels South Charleroi Airport. "Franse, Luxemburgse en Nederlandse passagiers vertegenwoordigen een trouwe en belangrijke klantenkring voor B.S.C.A. Hen een eenvoudig, snel en comfortabel vervoersaanbod bieden, is een integraal onderdeel van ons duurzame mobiliteitsplan, gericht op het vergroten van de vormen van openbaar vervoer. Na Lille, Luxemburg, Tilburg en Breda kan de hervatting van een lijn van/naar Maastricht de transfers tussen het zuiden van Nederland en onze luchthaven alleen maar verbeteren.

Voor meer informatie en om tickets te boeken, bezoek de flibco.com website.

Lees het volledige artikel bij Flibco.com.

Laat dit artikel viral gaan in Maastricht, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deMaastrichtgids.nl
Redactie deMaastrichtgids.nl

Nieuws door Flibco.com. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Flibco.com kondigt exclusieve busverbinding van Maastricht naar Charleroi Airport aan

Gerelateerde berichten