Flink - Maastricht, Oost

Flink - Maastricht, Oost is een Boodschappenbezorgdienst gelegen aan Scharnerweg 66 in Maastricht.

Meer informatie over Flink - Maastricht, Oost in Maastricht

Flink is een boodschappen bezorgservice die alles heeft wat je zoekt, van verse producten tot huishoudelijke artikelen en van ingrediënten tot speciaalbieren. Ze bezorgen alles snel bij je thuis. Met meer dan 2200 producten bespaar je kostbare tijd en kun je gemakkelijk alles bestellen wat je nodig hebt. Flink heeft al je favoriete A-merken en een lage prijs assortiment. Je bestelt je boodschappen snel en eenvoudig via de app of webshop, waardoor je geen tijd meer hoeft te verspillen in de rij. Ze bezorgen zowel voorraadartikelen als verse producten. Flink is actief in meer dan 100 steden en je kunt je aanmelden om op de hoogte te blijven als ze nog niet in jouw stad actief zijn. Ze bieden ook werkgelegenheid als rider, waarbij je een goed uurloon, fooien, korting op boodschappen en een professionele rider outfit krijgt. Je kunt de Flink app downloaden om al je boodschappen gemakkelijk en snel te bestellen.

Wil je weten wat Flink - Maastricht, Oost verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flink - Maastricht, Oost of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flink - Maastricht, Oost? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flink - Maastricht, Oost het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Flink - Maastricht, Oost reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flink – Maastricht, Oost

Bezoekers bekeken ook