Florale Haircare B.V. (hoofdkantoor)

Florale Haircare B.V. (hoofdkantoor) is een Winkel voor kappersbenodigdheden gelegen aan Volmolen 31 in Maastricht.

Meer informatie over Florale Haircare B.V. (hoofdkantoor) in Maastricht

Florale Haircare is een leverancier van haar- en beautyproducten met vestigingen in de buurt. Ze bieden een breed assortiment aan haarverzorgings- en stylingproducten, waaronder shampoos, haarcrèmes, haarkuren, haarverf en stylingsproducten. Het merk is ontstaan in 1994 en staat bekend om zijn kwalitatieve basisproducten voor een goede prijs. Daarnaast hebben ze ook blogs met tips en trends op het gebied van haarstyling, zoals do's en don'ts en welke krultang bij je past. Ze delen ook informatie over de nieuwste haartrends en geven advies over het verzorgen van je haar na de zomer. In deze editie van "Metamorphose Before & After" wordt Pien een complete metamorfose gegeven.

Wil je weten wat Florale Haircare B.V. (hoofdkantoor) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Florale Haircare B.V. (hoofdkantoor) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Florale Haircare B.V. (hoofdkantoor)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Florale Haircare B.V. (hoofdkantoor) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Florale Haircare B.V. (hoofdkantoor) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Florale Haircare B.V. (hoofdkantoor)

Bezoekers bekeken ook