Fonky Maastricht

Fonky Maastricht is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Markt 40 in Maastricht.

Meer informatie over Fonky Maastricht in Maastricht

De tekst beschrijft de ultieme studentenbaan bij Fonky, waar studenten bovengemiddeld kunnen verdienen en flexibel kunnen werken. Naast het verdienen van geld en het bepalen van werkdagen, biedt Fonky ook training en ontwikkeling aan via de Fonky Faculty. Fonky is een energiek fieldmarketing bureau dat sales- en promotieactiviteiten uitvoert voor grote merken. Daarnaast staat plezier centraal bij Fonky, met feesten, gala's en trips naar het buitenland. Studenten kunnen solliciteren voor de bijbaan bij Fonky op verschillende vestigingen in Nederland.

Wil je weten wat Fonky Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fonky Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fonky Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fonky Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fonky Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fonky Maastricht

Bezoekers bekeken ook