Fresh Cooked

Fresh Cooked is een gelegen aan Brusselsestraat 93 in Maastricht.

Meer informatie over Fresh Cooked in Maastricht

Fresh Cooked is een catering- en afhaalmaaltijdenbedrijf dat smaakvolle en gezonde gerechten bereidt, geïnspireerd op de wereldkeuken. De gerechten worden altijd vers bereid met natuurlijke ingrediënten en kunnen besteld worden voor afhaal tussen 17.00 - 19.00 uur. Daarnaast bieden ze ook een lunchmenu aan met dagelijks verse soep, salades en broodjes. Fresh Cooked verzorgt ook cateringopdrachten voor zowel lunch als hapjes voor bij de borrel, warme en koude gerechten voor speciale gelegenheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de verstrekte contactgegevens.

Wil je weten wat Fresh Cooked verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fresh Cooked of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fresh Cooked? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fresh Cooked het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fresh Cooked reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fresh Cooked

Bezoekers bekeken ook