Fresh Store - Greek Deli and Groceries

Fresh Store - Greek Deli and Groceries is een Kruidenier gelegen aan Erasmusdomein 8 in Maastricht.

Meer informatie over Fresh Store - Greek Deli and Groceries in Maastricht

FreshStore is een winkel opgericht door Nils & Daniela, geïnspireerd door de Griekse & Mediterrane keuken. Ze bieden een breed assortiment aan Griekse en Mediterrane producten, zoals olijfolie, deegwaren, wijnen, bieren en zuivelproducten. Klanten kunnen de producten online bekijken, reserveren en vervolgens afhalen in de winkel. FreshStore staat voor verse en kwalitatieve producten en wil Griekenland naar de keuken van de klant brengen. Ze bieden ook Griekse koffie aan, zoals de kleine Griekse kopjes koffie en de frisse ijskoffie Frappe. De winkel bevindt zich in Maastricht en klanten kunnen contact opnemen voor meer informatie of om producten te bestellen.

Wil je weten wat Fresh Store - Greek Deli and Groceries verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fresh Store - Greek Deli and Groceries of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fresh Store - Greek Deli and Groceries? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fresh Store - Greek Deli and Groceries het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fresh Store - Greek Deli and Groceries reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fresh Store – Greek Deli and Groceries

Bezoekers bekeken ook