Friedt

Friedt is een Cafetaria gelegen aan Brusselsestraat 17 in Maastricht.

Meer informatie over Friedt in Maastricht

Friet, Frietjes, Patat, Pommes, Frites... Friedt maakt ambachtelijke frietjes zoals vroeger, vers en met de hand gesneden van aardappelen rechtstreeks van de boer. Ze worden geserveerd in een papieren frietzak en zijn knapperig en goudbruin gebakken. Bij Friedt houden ze van lekker en ambachtelijk eten en werken ze samen met lokale leveranciers die dezelfde passie delen. Ze bieden ook heerlijke, verse en ambachtelijk gemaakte toppings aan, zoals de Oosterse saus van zwarte kip en het traditionele Maastrichtse zuurvlees. Friedt is gevestigd aan de Brusselsestraat 176 in Maastricht en is van maandag tot zondag geopend van 12:00 tot 21:00 uur.

Wil je weten wat Friedt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Friedt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Friedt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Friedt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Friedt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Friedt

Bezoekers bekeken ook