FUNNY DECO Special Products v.o.f.

FUNNY DECO Special Products v.o.f. is een Feestwinkel gelegen aan Clavecymbelstraat 12 in Maastricht.

Meer informatie over FUNNY DECO Special Products v.o.f. in Maastricht

Funny Deco is een bedrijf dat gespecialiseerd is in ballondecoraties. Ze bieden een breed scala aan ballonnen voor verschillende gelegenheden, zoals geboortes, verjaardagen, bruiloften en jubilea. Het team van Funny Deco kan advies geven en helpen bij het creëren van spectaculaire ballondecors, zoals boog- en pilaarconstructies. Ze gebruiken ballonnen die 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar zijn. Funny Deco biedt ook de mogelijkheid om ballonnen vooraf online te bestellen en later op te halen of te laten bezorgen. Ze bieden ook speciale ballonnen zoals de Aqua Ballon, een nieuwe techniek waarbij een glasheldere ballon wordt gevuld met kleine kunststof bolletjes, tissuepapier of folieconfetti. Funny Deco richt zich ook op bedrijven en winkelcentra, waar ballondecoraties kunnen worden gebruikt om extra aandacht te trekken van nieuwe klanten.

Wil je weten wat FUNNY DECO Special Products v.o.f. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FUNNY DECO Special Products v.o.f. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FUNNY DECO Special Products v.o.f.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FUNNY DECO Special Products v.o.f. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar FUNNY DECO Special Products v.o.f. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FUNNY DECO Special Products v.o.f.

Bezoekers bekeken ook