Fysiotherapie Augenbroe

Fysiotherapie Augenbroe is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Brusselseweg 366 in Maastricht.

Meer informatie over Fysiotherapie Augenbroe in Maastricht

De Praktijk voor fysiotherapie Augenbroe in Maastricht staat voor kwaliteit en behandelt klanten met respect en zorg. Het team bestaat uit professionals zoals Robin Engels, Petra Sijpkes en Gertrud Augenbroe. Er wordt gewaarschuwd dat antibioticaresistentie een probleem is geworden en er is behoefte aan nieuwe medicijnen om bacteriën te bestrijden. Dokters van Morgen toont twee mogelijke oplossingen: bacteriofagen en poep. Gertrud was aanwezig op een symposium in Los Angeles waar ze met internationale experts sprak over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie. De praktijk is gewaardeerd door cliënten en bedankt iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.

Wil je weten wat Fysiotherapie Augenbroe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Augenbroe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Augenbroe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Augenbroe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fysiotherapie Augenbroe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Augenbroe

Bezoekers bekeken ook