Garage van den Boorn

Garage van den Boorn is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Molensingel 45 in Maastricht.

Meer informatie over Garage van den Boorn in Maastricht

Garage van den Boorn is een vertrouwd adres voor onderhoud, reparaties en schadeafwikkeling van auto's in Maastricht en omgeving. Ze hebben altijd ongeveer 70 occasions op voorraad in verschillende prijsklassen die je kunt bekijken op hun locatie in Maastricht. Het bedrijf biedt alle merken gebruikte auto's aan, van goedkopere tot dealer onderhouden en jong gebruikte dealer occasions. In de moderne werkplaats kun je terecht voor grote en kleine beurten, APK keuringen en reparaties voor alle merken auto's. Garage van den Boorn is een erkend BOVAG-leerbedrijf en werkt met ervaren en goed opgeleide mensen. Hun doel is om ervoor te zorgen dat de auto's in prima conditie zijn en blijven, zodat hun cliënten met een goed gevoel de weg op kunnen gaan. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. De openingstijden van de werkplaats, receptie en showroom zijn op doordeweekse dagen en op zaterdag.

Wil je weten wat Garage van den Boorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage van den Boorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage van den Boorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage van den Boorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Garage van den Boorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garage van den Boorn

Bezoekers bekeken ook