Garage van Hees

Garage van Hees is een Autohandel gelegen aan Scharnerweg 137 in Maastricht.

Meer informatie over Garage van Hees in Maastricht

Garage van Hees is een garagebedrijf dat gespecialiseerd is in Mercedes voertuigen, maar ook onderhoud en reparaties uitvoert aan voertuigen van alle merken. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder APK-keuringen voor zowel benzine- als dieselvoertuigen, volledig onderhoud en reparaties, bandencontrole en advies, aircocontrole en -reparatie, en diagnose met behulp van professionele uitleesapparatuur. De garage hecht veel waarde aan goede service en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden. De contactgegevens zijn te vinden op de website, inclusief het adres, telefoonnummer en e-mailadres van de garage. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur, en voor APK-keuringen zijn er speciale tijden beschikbaar. De garage heeft 25 jaar ervaring in het onderhouden en repareren van personenauto's en lichte bedrijfswagens.

Wil je weten wat Garage van Hees verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage van Hees of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage van Hees? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage van Hees het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Garage van Hees reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garage van Hees

Bezoekers bekeken ook