Gastrobar 2H (De Twee Heeren)

Gastrobar 2H (De Twee Heeren) is een Gastropub gelegen aan Platielstraat 17-19 in Maastricht.

Meer informatie over Gastrobar 2H (De Twee Heeren) in Maastricht

Bar 2H is een gezellige bar in het hart van Maastricht. Ze bieden een fijne sfeer, een leuk team van barkeepers, (craft) bieren en whisky's, lekker eten en live sportwedstrijden. Ze serveren huisgemaakte gerechten, waaronder burgers en waanzinnige spareribs. Ook hebben ze een uniek assortiment speciaalbieren in samenwerking met The Hoppy Brothers, Brewdog en Two Chefs. Daarnaast kunnen ze ook entertainment bieden voor groepen, zoals een quiz, dinerspel, escaperoom en speurtocht. Vanaf oktober zal er een nieuwe menukaart beschikbaar zijn. Kortom, Bar 2H is de ideale plek om te genieten van heerlijk eten, drinken en gezelligheid.

Wil je weten wat Gastrobar 2H (De Twee Heeren) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastrobar 2H (De Twee Heeren) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastrobar 2H (De Twee Heeren)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastrobar 2H (De Twee Heeren) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Gastrobar 2H (De Twee Heeren) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastrobar 2H (De Twee Heeren)

Bezoekers bekeken ook