Gedeputeerde zet de eindsprint naar glasvezel in

Gedeputeerde Hans Teunissen van de provincie Limburg en projectleider Hans ter beek van ‘Glasvezel buitenaf’ hebben de hardloop- schoenen aangetrokken om samen de eindsprint in te zetten naar de finish van de glasvezel-campagne in Noordwest Limburg.
Met nog een paar dagen te gaan, is het spannend. Wordt de 50% gehaald of niet? Hans Teunissen hoopt in ieder geval van harte dat het glasvezel er komt: “Het levert een zeer belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid van het buitengebied. Snel internet is één van de basisbehoeften geworden. Met nog een paar dagen te gaan, staat de teller op 35%. Theunissen: “De deadline van 11 juni is hard. Zijn er te weinig aanmeldingen? Dan komt het er niet.” Om glasvezel aan te leggen in het buitengebied is het nodig dat 50% van de inwoners meedoet. Bewoners die hulp nodig hebben bij het maken van een keuze óf bij het afsluiten van een abonnement, kunnen terecht bij lokale verkopers, ambassadeurs en/of de lokale aanmeldavonden. Meer informatie hierover vindt men op de website

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.