GeekForce Maastricht

GeekForce Maastricht is een Computerreparatie gelegen aan Berceusestraat 48-D in Maastricht.

Meer informatie over GeekForce Maastricht in Maastricht

GeekForce Maastricht is een lokale computerexpert die gespecialiseerd is in hardware. Ze bieden diensten aan zoals het bouwen van op maat gemaakte computers, reparaties en onderhoud van gebruikte computers en het recyclen van elektronica. Ze hebben de afgelopen 5 jaar samengewerkt met lokale bedrijven en particulieren, waaronder Maastricht University en ESN. Wat GeekForce onderscheidt van andere bedrijven is hun focus op klanttevredenheid, merkonafhankelijkheid en expertise in Apple producten. Ze zijn ook actief betrokken bij het oplossen van het e-waste probleem. GeekForce bedient een breed scala aan klanten, waaronder gezinnen, studenten, expats en bedrijven. Ze bieden ook een budget gaming PC genaamd GL1 Game Light en zijn een trotse sponsor van Dierenambulance Limburg-Zuid.

Wil je weten wat GeekForce Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GeekForce Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GeekForce Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GeekForce Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar GeekForce Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GeekForce Maastricht

Bezoekers bekeken ook