Geslaagde 50-Plus Beweegmarkt

Donderdag 25 januari organiseerde de Seniorenvereniging Heythuysen samen met het bureau Samen in Beweging uit Horst een beweegmarkt voor 50-plussers in De Bombardon in Heythuysen.
Het doel was om ouderen te motiveren meer te gaan bewegen, goed voor lichaam en geest en bovendien goed voor sociale kontakten. De beweegmarkt werd officieel geopend door wethouder Richard Verheul van Leudal. Er waren verschillende bedrijven met een stand en er werden demonstraties gymnastiek, body-fit en dansen gegeven. Velen namen de moeite om een kijkje te nemen. Voor de Seniorenvereniging Heythuysen was dit ook het moment om de organisatie van een deel van haar sportactiviteiten voor ouderen over te dragen aan Samen in Beweging van Dien van Dinter. De Seniorenvereniging vindt het bewegen door ouderen van groot belang; wie dat organiseert is van minder belang. De organiserende organisaties kunnen terugkijken op een geslaagde middag.

Dit artikel delen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.