Geusseltbad Maastricht

Geusseltbad Maastricht is een Openbaar zwembad gelegen aan Discusworp 4 in Maastricht.

Meer informatie over Geusseltbad Maastricht in Maastricht

Het Geusseltbad biedt verschillende zwemlessen aan voor zowel kinderen als volwassenen. Het zwembad opende op 1 mei 2013 en is meer dan alleen een zwembad. Het is goed bereikbaar en duurzaam vormgegeven, en biedt naast zwemmen ook sportvoorzieningen en ruime openingstijden. Het klanttevredenheidsonderzoek toont de resultaten van de tevredenheid van de klanten aan. De hondenplons dit jaar gaat niet door en het buitenbad is dit weekend geopend. Het contactadres is Discusworp 4 in Maastricht.

Wil je weten wat Geusseltbad Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Geusseltbad Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Geusseltbad Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Geusseltbad Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Geusseltbad Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Geusseltbad Maastricht

Bezoekers bekeken ook