Gezondheidscentrum Heer

Gezondheidscentrum Heer is een Medisch centrum gelegen aan Einsteinstraat 34 A 03 in Maastricht.

Meer informatie over Gezondheidscentrum Heer in Maastricht

Gezondheidscentrum Heer in Maastricht biedt huisartsenzorg aan ongeveer 2100 huishoudens in de wijk Heer en omgeving. Ze zijn gevestigd in Zorgplein Heer, een samenwerkingsverband van lokale zorgaanbieders. Op hun nieuwe website kunnen patiënten nieuws en informatie vinden over het gezondheidscentrum en medewerkers, een afspraak plannen en een e-consult aanvragen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. In geval van spoed kan er gebeld worden naar het telefoonnummer 043 3611000 en bij spoed kan er op 9 worden gedrukt. Voor zorg buiten openingstijden kan er contact opgenomen worden met de huisartsenpost op 043-7500123. Op de website zijn ook nieuwsberichten te vinden, zoals een vacature voor een doktersassistent en informatie over evenementen.

Wil je weten wat Gezondheidscentrum Heer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gezondheidscentrum Heer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gezondheidscentrum Heer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gezondheidscentrum Heer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Gezondheidscentrum Heer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gezondheidscentrum Heer

Bezoekers bekeken ook