Gerard Walravenstraat 65, 6227TA Maastricht. Verlenging beslistermijn omgevingsvergunning, het renoveren van de gevels en het realiseren van nieuwe gevelopeningen

DeMaastrichtgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gerard Walravenstraat 65, 6227TA Maastricht. Verlenging beslistermijn omgevingsvergunning, het renoveren van de gevels en het realiseren van nieuwe gevelopeningen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Referentienummer dossier: Z2023-00001222Gerard Walravenstraat 65, 6227TA Maastrichthet renoveren van de gevels en het realiseren van nieuwe gevelopeningenDatum ontvangst aanvraag: 6 oktober 2023Het college van burgemeester en wethouders van Maastricht maakt bekend dat de beslistermijn met 6 weken is verlengd. Deze beslissing is een voorbereidingshandeling. Tegen deze beslissing kan geen zienswijze worden ingediend of bezwaar en/of beroep aangetekend worden.Nadere informatieVoor algemene informatie over deze aanvraag of om een afspraak te maken om deze aanvraag in te zien kunt u contact opnemen met Gemeente Maastricht, telefoonnummer 14 043. Wij vragen u om bovenstaand referentienummer bij de hand te houden.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deMaastrichtgids.nl op 05-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Maastricht, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deMaastrichtgids.nl
Redactie deMaastrichtgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Maastricht
  2. gmb-2023-514700

Gerelateerde berichten