Toestemming voor aanvraag brandveilig gebruik, Amerikalaan 52a01, 6199AE Maastricht-Airport

DeMaastrichtgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor aanvraag brandveilig gebruik, Amerikalaan 52a01, 6199AE Maastricht-Airport.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Betreft: aanvraag brandveilig gebruikLocatie: Amerikalaan 52a01, 6199AE Maastricht-AirportDatum besluit: 11 december 2023Datum verzending: 11 december 2023Kenmerk: Z2023-00000169De aanvraag gaat over de activiteit(en):•het brandveilig gebruikenU kunt de documenten digitaal inzien via deze link. U kunt de documenten ook op afspraak inzien. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met gemeente Beek via info@gemeentebeek.nl of 046-4389222.Niet eens met het besluit?Bent u het met dit besluit niet eens, dan kunt u (als u belanghebbende bent) hiertegen schriftelijk bezwaar maken.Dit bezwaarschrift stuurt u naar het college van burgemeester en wethouders van gemeente Beek, Postbus 20, 6190 AA Beek.In het bezwaarschrift schrijft u tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom u het niet eens bent met ons besluit. Denkt u eraan dat u het bezwaarschrift ondertekent en dat u uw naam en adres vermeldt. De uiterste datum om het bezwaarschrift in te dienen, is zes weken na de datum waarop wij het besluit verzonden.Als u bezwaar maakt, treedt het besluit toch in werking. Alleen als er spoedeisende belangen zijn die dat nodig maken, kunt u bij de rechter om een tijdelijke maatregel vragen. Dat heet een voorlopige voorziening. Alle informatie hierover kunt u krijgen via de griffie van de rechtbank Limburg.Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Beek.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deMaastrichtgids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Maastricht, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deMaastrichtgids.nl
Redactie deMaastrichtgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Maastricht
  2. gmb-2023-532473

Gerelateerde berichten