Aanvraag vergunning voor Verlenging vergunning tijdelijke kantoorruimte, Vliegveldweg 144a, 6199AD Maastricht-Airport

DeMaastrichtgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor Verlenging vergunning tijdelijke kantoorruimte, Vliegveldweg 144a, 6199AD Maastricht-Airport.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gemeente Beek heeft een Aanvraag voor een Omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor Verlenging vergunning tijdelijke kantoorruimte op locatie Vliegveldweg 144a, 6199AD Maastricht-Airport. Het betreft de volgende activiteit(en):•het bouwen van een bouwwerkDe aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000296.Waarom publiceert Gemeente Beek dit bericht?Met dit bericht laat Gemeente Beek u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Wanneer neemt Gemeente Beek een besluit over de aanvraag van de vergunning?Gemeente Beek heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 29 december 2023. Als de vergunning wordt verleend, publiceert Gemeente Beek een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning inzien en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met Gemeente Beek. Dit kan via het telefoonnummer 046-4389222.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deMaastrichtgids.nl op 09-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Maastricht, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deMaastrichtgids.nl
Redactie deMaastrichtgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Maastricht
  2. gmb-2024-14362

Gerelateerde berichten