Onze Lieve Vrouweplein 19, 6211HE Maastricht. Verlenging beslistermijn omgevingsvergunning, het aanpassen van de indeling van de winkelruimte en legaliseren zonwering

DeMaastrichtgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Onze Lieve Vrouweplein 19, 6211HE Maastricht. Verlenging beslistermijn omgevingsvergunning, het aanpassen van de indeling van de winkelruimte en legaliseren zonwering.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Referentienummer dossier: Z2024-00004019Onze Lieve Vrouweplein 19, 6211HE Maastrichthet aanpassen van de indeling van de winkelruimte en legaliseren zonweringDatum ontvangst aanvraag: 28 mei 2024Het college van burgemeester en wethouders van Maastricht maakt bekend dat de beslistermijn met 6 weken is verlengd. Deze beslissing is een voorbereidingshandeling. Tegen deze beslissing kan geen zienswijze worden ingediend of bezwaar en/of beroep aangetekend worden.Nadere informatieVoor algemene informatie over deze aanvraag of om een afspraak te maken om deze aanvraag in te zien kunt u contact opnemen met Gemeente Maastricht, telefoonnummer 14 043. Wij vragen u om bovenstaand referentienummer bij de hand te houden.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deMaastrichtgids.nl op 09-08-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Maastricht, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deMaastrichtgids.nl
Redactie deMaastrichtgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Maastricht
  2. gmb-2024-346937

Gerelateerde berichten