Capucijnenstraat 41A, 6211RP Maastricht. Kennisgeving nieuwe aanvraag omgevingsvergunning, het vervangen van het glas in de kozijnen in de voorgevel

DeMaastrichtgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Capucijnenstraat 41A, 6211RP Maastricht. Kennisgeving nieuwe aanvraag omgevingsvergunning, het vervangen van het glas in de kozijnen in de voorgevel.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Referentienummer dossier: Z2023-00002611Capucijnenstraat 41A, 6211RP Maastrichthet vervangen van het glas in de kozijnen in de voorgevelDatum ontvangst aanvraag: 31 december 2023Binnen de wettelijke termijn neemt de gemeente een besluit over deze aanvraag. Tegen deze kennisgeving kunt u geen zienswijze indienen of bezwaar aantekenen. In een latere fase van de procedure kunt u wel een zienswijze indienen of bezwaar of beroep aantekenen.Nadere informatieVoor algemene informatie over deze aanvraag kunt u contact opnemen met Gemeente Maastricht, telefoonnummer 14 043. Wij vragen u om bovenstaand referentienummer bij de hand te houden.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deMaastrichtgids.nl op 05-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Maastricht, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deMaastrichtgids.nl
Redactie deMaastrichtgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Maastricht
  2. gmb-2024-7923

Gerelateerde berichten