Goudenweg 200, 6216TT Maastricht. Ontwerp omgevingsvergunning, Aanvraag brandveilig gebruik

DeMaastrichtgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Goudenweg 200, 6216TT Maastricht. Ontwerp omgevingsvergunning, Aanvraag brandveilig gebruik.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Referentienummer dossier: Z2023-00000980Goudenweg 200, 6216TT MaastrichtAanvraag brandveilig gebruikDatum ontvangst aanvraag: 13 september 2023Procedure: Deze ontwerp-beschikking is voorbereid volgens de uitgebreide voorbereidingsprocedure.Status ontwerp-besluit: verleendHet college van burgemeester en wethouders van Maastricht maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn om aan de omgevingsvergunning bovenstaande besluitstatus toe te kennen. Dit betekent dat men voornemens is om de aangevraagde omgevingsvergunning te verlenen of te weigeren. Het definitieve besluit volgt na de periode van ter inzage legging.Een zienswijze indienenOver dit ontwerpbesluit kunt u een zienswijze indienen binnen 6 weken na de dag waarop het ontwerp ter inzage is gelegd. De reacties die binnenkomen worden door de gemeente beoordeeld voordat er een definitief besluit genomen wordt op de aanvraag. Of een besluit door een zienswijze wordt aangepast, is vooraf niet aan te geven. Als u een zienwijze wilt indienen dan kunt u een brief naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht.In de zienswijze staat in elk geval:- uw naam, adres, datum, handtekening en telefoonnummer- de omschrijving en het referentienummer van het dossier- de reden van uw zienswijzeNadere informatieVoor algemene informatie over deze aanvraag of om een afspraak te maken om deze aanvraag in te zien kunt u contact opnemen met Gemeente Maastricht, telefoonnummer 14 043. Wij vragen u om bovenstaand referentienummer bij de hand te houden.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deMaastrichtgids.nl op 06-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Maastricht, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deMaastrichtgids.nl
Redactie deMaastrichtgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Maastricht
  2. gmb-2024-99839

Gerelateerde berichten