Golden Hairstyling

Golden Hairstyling is een Kapper gelegen aan Calvariestraat 50A in Maastricht.

Meer informatie over Golden Hairstyling in Maastricht

Golden Hairstyling is een kapper in Maastricht die een Feel-good-concept hanteert voor zowel mannen als vrouwen. Het team bestaat uit ervaren professionals met 15 jaar ervaring, die niet alleen modetrends volgen maar ook op maat gesneden advies geven. Bij Golden Hairstyling kun je genieten van een aangename knipbeurt, een treatment die bij jou past en een kopje koffie. Klanten zijn lovend over de kapper en prijzen de goede service en vriendelijkheid van het personeel. Je kunt vandaag nog een afspraak maken of gewoon langskomen. De contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op de website en op Facebook kun je Golden Hairstyling liken.

Wil je weten wat Golden Hairstyling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Golden Hairstyling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Golden Hairstyling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Golden Hairstyling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Golden Hairstyling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Golden Hairstyling

Bezoekers bekeken ook