H. Johannes Chrysostomos en Servatios

H. Johannes Chrysostomos en Servatios is een Russisch-orthodoxe kerk gelegen aan Sint Maartenslaan 37 in Maastricht.

Meer informatie over H. Johannes Chrysostomos en Servatios in Maastricht

In de tekst worden verschillende kerkdiensten en vieringen genoemd. Het benadrukt ook het belang van thuisblijven als iemand symptomen van het coronavirus heeft. De data van de diensten en vieringen worden niet specifiek genoemd, maar er wordt wel vermeld dat ze plaatsvinden op verschillende dagen in april, waaronder een zondag met Pasen. Er worden ook specifieke rituelen genoemd, zoals het wijden van broden en paaseieren na de liturgie op Pasen.

Wil je weten wat H. Johannes Chrysostomos en Servatios verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Johannes Chrysostomos en Servatios of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Johannes Chrysostomos en Servatios? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Johannes Chrysostomos en Servatios het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar H. Johannes Chrysostomos en Servatios reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Johannes Chrysostomos en Servatios

Bezoekers bekeken ook