Handyman Maastricht

Handyman Maastricht is een Leverancier van onderdelen voor huishoudelijke apparaten gelegen aan Nieuwstraat 17 in Maastricht.

Meer informatie over Handyman Maastricht in Maastricht

Handyman Maastricht is een onderdelenwinkel die 7 dagen per week geopend is. In de winkel kun je terecht voor technische vragen waarbij Guido je kan helpen, hij is een expert op het gebied van stofzuigers. Op zondag is Bram aanwezig om je met enthousiasme de juiste oplossing te bieden. Naast inktpatronen, ontkalkers en stofzakken, biedt Handyman ook HG producten en fiets/automaterialen aan. Daarnaast kun je in de winkel ook je horlogebatterij laten vervangen en kleine huishoudelijke apparaten laten repareren. Voor vragen kun je tijdens openingstijden telefonisch of per e-mail contact opnemen met Handyman Maastricht.

Wil je weten wat Handyman Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Handyman Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Handyman Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handyman Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Handyman Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Handyman Maastricht

Bezoekers bekeken ook