Home > Hans Anders heropent winkel aan de Brusselse Poort 35

Hans Anders heropent winkel aan de Brusselse Poort 35

mrt 15, 2022 | Maastricht

Maastricht, 16 maart 2022 – Hans Anders verhuist in Maastricht terug naar haar oude en vertrouwde locatie aan de Brusselse Poort 35. Op donderdag 24 maart heropent de bekende optiekketen de deuren van een nieuwe winkel. Niet alleen het interieur is volledig vernieuwd. Ook nieuw is dat er in de winkel voortaan ook een audicien aanwezig is om klanten te helpen met gratis hoortesten, hooradvies en hoortoestellen.

Groter assortiment én hoortoestellen

Vanwege de verbouwing aan het winkelcentrum verhuisde Hans Anders meer dan een half jaar geleden tijdelijk naar een andere plek in de Brusselse Poort. De optiekketen heeft van de nood een deugd gemaakt, door de –inmiddels wat verouderde- winkel een volledige make over te geven. Met het nieuwste winkelconcept van Hans Anders, de toevoeging van een uitgebreid hoorassortiment en een groter aanbod in brillen. Van trendy, in huis ontworpen Hans Anders monturen tot de nieuwste collecties van bekende brillen en zonnebrillen merken. Naast de vertrouwde topmerken zoals Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Lacoste en Vogue, zijn ook nieuwe merken zoals Levi’s en Longchamp toegevoegd.

Moderne en gezellige winkel

Storemanager Rianne Engels is er helemaal klaar voor: “We hebben met het hele winkelteam echt uitgekeken naar de opening van onze winkel. Het is fantastisch om voortaan in een moderne én gezellige winkel klanten te kunnen helpen met goed zicht en gehoor. Het team van opticiens, lensspecialisten en een audicien is op volle sterkte en klaar voor de start. We nodigen iedereen uit om een snel een kijkje te komen nemen!” De winkel is gemakkelijk te vinden: rechts achteraan vanuit de hoofdingang of direct links vanuit de achteringang. Aan beide kanten van het winkelcentrum is parkeerruimte.

Feestelijke openingsactie

Op donderdag 24 maart wordt de winkel feestelijk geopend met mooie actie, 50% korting op een bril of 3 brillen voor de prijs van 1. De openingsactie loopt tot en met 9 april. Een afspraak voor een oogmeting kan gemakkelijk vooraf gemaakt worden via hansanders.nl/afspraak. De oude (tijdelijke) winkel aan de Brusselsepoort 59 sluit op 22 maart.