hartBalans

hartBalans is een Trainingscentrum gelegen aan Niels Bohrstraat 32 in Maastricht.

Meer informatie over hartBalans in Maastricht

HartBalans biedt trainingen aan op het gebied van stressreductie, persoonlijk leiderschap en bewust en coherent bewegen. Het doel is om mensen te helpen hun balans in werk, leven en bewegen terug te vinden. Het Stress Reductie Programma van HartBalans zorgt voor meer balans in leven, werk en sport. In individuele sessies worden hartcoherentie technieken aangeleerd, waardoor men beter kan omgaan met stress en een ontspannen en bewuste levenshouding kan creëren. HartBalans biedt ook coaching en persoonlijk leiderschap programma's aan, waarbij bewustwording en authentiek handelen centraal staan. Daarnaast organiseert HartBalans trainingen en workshops voor bewust en coherent bewegen tijdens sporten zoals hardlopen, yoga en golf. Referenties van Dave Horsten en Camiel Savelberg benadrukken de positieve ervaringen met de trainingen en methodes van HartBalans.

Wil je weten wat hartBalans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van hartBalans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij hartBalans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je hartBalans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar hartBalans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. hartBalans

Bezoekers bekeken ook