Hennessy's Barbershop

Hennessy's Barbershop is een Barbier gelegen aan Willem Vliegenstraat 22 in Maastricht.

Meer informatie over Hennessy's Barbershop in Maastricht

Hennessy's Barbershop is een herenkapper in Maastricht, dichtbij het stadscentrum. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder een knipbeurt, een hot towel scheerbeurt en het onderhouden van baarden. De openingstijden zijn op dinsdag van 12:00 tot 20:00, woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. De prijzen variëren per dienst, zoals een knipbeurt voor €27,50 en een hot towel scheerbeurt voor €35,00. Je kunt een afspraak maken via de website of telefonisch contact opnemen. De eigenaar van de barbershop is Ross Hennessy en er zijn nog twee andere barbiers genaamd Joel en Ian. Het adres van de barbershop is Willem Vliegenstraat 22 in Maastricht.

Wil je weten wat Hennessy's Barbershop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hennessy's Barbershop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hennessy's Barbershop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hennessy's Barbershop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Hennessy's Barbershop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hennessy’s Barbershop

Bezoekers bekeken ook