Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
Vannacht wordt het droog en ontstaat mist. Dinsdag is het opnieuw vrij zonnig lenteweer. Pas in het paasweekend lijkt het weer te veranderen.

Vannacht wordt het droog en ontstaat mist. Dinsdag is het opnieuw vrij zonnig lenteweer. Pas in het paasweekend lijkt het weer te veranderen.Vannacht trekt regen naar het oosten toe weg. Vanuit het het westen klaart het op, maar op veel plaatsen ontstaat vervolgens mist. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 4 graden in het (noord)westen tot 9 graden in het zuidoosten. De zwakke westenwind wordt in de nacht veranderlijk van richting.Dinsdag lost de mist 's ochtends snel op en is het vrij zonnig weer. Alleen in het noordwestelijk kustgebied kan het nog enige tijd duren voor de mist en/of lage bewolking zijn verdwenen. De maxima komen in het Waddengebied dan ook uit op een graad of 14. In de rest van het land is het opnieuw warm met temperaturen tussen de 17 en 21 graden. De wind gaat uit het oosten tot noordoosten waaien en is zwak.De dagen daarna blijft het tot en met Goede Vrijdag droog, overwegend zonnig en vrij warm met maxima rond de 20 graden. Tijdens het paasweekend koelt het waarschijnlijk af en neemt de kans op regen weer toe.  

 


Agenda is leeg!

Op dit moment zijn geen evenementen bekend.

Het weer in Maastricht
dinsdag 07 april 04:31 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 10.6 °C WNW 1 Min: 7 Max: 19
Meest bekeken
 
 
 
 
 
 
 

Het kabinet heeft vandaag besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Voor het aanstaande Paasweekeinde is het dringende advies om ook dan thuis te blijven.

 
 
 
 
Oudere berichten