Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
Vanavond wordt het vanuit het zuidwesten droog. Morgen kent een tweedeling in het weerbeeld. Het weekend wordt ronduit herfstachtig.

Vanavond wordt het vanuit het zuidwesten droog. Morgen is het land in tweeën gedeeld met in het noorden zonnig en droog weer en in het zuiden bewolking en regen.Vanavond is het eerst bewolkt en in het noorden en oosten regenachtig. Vanuit het zuidwesten wordt het droger en klaart het geleidelijk op. Tegelijkertijd kan met name langs de kust nog een bui vallen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig, in het Waddengebied eerst nog krachtig. Later op de avond neemt de wind wat in kracht af en draait naar zuid.Vannacht zijn is het breed opgeklaard en droog. Het wordt in het binnenland wat nevelig en in het noordoosten is kans op een mistbank. Het koelt verder af dan de afgelopen nachten. De temperatuur daalt naar 10 graden aan zee en 7 graden in het binnenland.Morgen is het land in tweeën gedeeld met in het noorden geregeld zon en daar blijft het droog. In het midden zien we af en toe de zon. In het zuiden is het overwegend bewolkt. In Zeeland kan overdag wat lichte regen vallen, mogelijk volgt later op de dag ook elders in het zuiden wat lichte regen. Het wordt zo'n 17 graden en er staat een stevige oostenwind. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind krachtig (6 Bft).De dagen daarna blijft het wisselvallig. Het weekend en begin volgende week valt af en toe regen of een bui. Tussendoor is de zon mondjesmaat te zien. Op zondag staat aan de kust een harde tot mogelijk stormachtige zuidenwind. Het wordt overdag maximaal 14 graden.

 


Agenda is leeg!

Op dit moment zijn geen evenementen bekend.

Het weer in Maastricht
donderdag 01 oktober 23:08 Zwaar bewolkt Maastricht 10.9 °C Z 3 Min: 11 Max: 19
Meest bekeken
 
 
 
 
 
 
 
 

De grote actie Stoptober beleeft dit jaar haar 7e editie. Nederland wordt opgeroepen om vanaf 1 oktober 28 dagen te stoppen met roken. Meer dan driehonderdduizend mensen deden de afgelopen jaren mee aan dit Nationale Stopmoment dat inmiddels groter is dan dat andere bekende stopmoment, 1 januari.

 
 
 
Oudere berichten