Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
Op veel plaatsen zijn mistbanken ontstaan. De mist lost vanochtend op en bij flink wat zon wordt het vanmiddag tussen 15 en 21 graden. Morgen wordt het zowaar nog wat warmer.

Op veel plaatsen zijn mistbanken ontstaan. De mist lost vanochtend op en bij flink wat zon wordt het vanmiddag tussen 15 en 21 graden. Morgen wordt het zowaar nog wat warmer. Vanochtend komen aanvankelijk op veel plaatsen mistbanken voor en met name in het noorden en noordwesten is sprake van dichte mist. Mist en lage bewolking lossen vanochtend op. Dat betekent flink wat zon, maar in het noordwestelijk kustgebied kan het tot de middag duren voor de zon een hoofdrol speelt. De zwakke veranderlijke wind gaat geleidelijk uit het oosten waaien.Vanmiddag is het, op een beetje sluierbewolking na, zonnig. De maxima lopen uiteen van rond 15 graden in het noordelijk kustgebied tot 21 graden in het zuidoosten. De oostenwind neemt toe tot matig. In de noordelijke regio’s waait de wind enige tijd vanaf zee.Vanavond en de komende nacht is de kans op mist klein. Wel zijn er naast opklaringen ook enkele wolkenvelden. Het blijft droog. De temperatuur daalt in het zuiden naar 10, in het noorden naar 7 graden. De zwakke wind waait uit richtingen tussen oost en zuidoost. Dieper in de nacht wordt de wind veranderlijk.Morgen is het overwegend zonnig weer. Hooguit ontstaat er wat sluierbewolking. De maximumtemperaturen bereiken waarden tussen 19 graden op de Wadden en 24 tot 25 graden in het zuidoosten. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden.De dagen daarna is het eerst nog droog en zijn er perioden met zon. De temperatuur komt ’s middags uit op waarden tussen 15 en 20 graden. Tijdens het paasweekeinde neemt de kans op een bui toe en vooral met Pasen koelt het duidelijk af. 

 


Agenda is leeg!

Op dit moment zijn geen evenementen bekend.

Het weer in Maastricht
dinsdag 07 april 05:23 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 9.6 °C W 0 Min: 7 Max: 19
Meest bekeken
 
 
 
 
 
 
 

Het kabinet heeft vandaag besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Voor het aanstaande Paasweekeinde is het dringende advies om ook dan thuis te blijven.

 
 
 
 
Oudere berichten