Heuts

Heuts is een Automaterialenwinkel gelegen aan Molensingel 15 in Maastricht.

Meer informatie over Heuts in Maastricht

In de tekst worden verschillende producten en diensten van Heuts beschreven. Het assortiment omvat onder andere fietsendragers, tuingereedschap, terrasverwarming, partytenten, kachels en luchtbedden. Klanten kunnen profiteren van 14 dagen herroepingsrecht en gratis verzending vanaf €50,-. Er is ook een klantenkaart beschikbaar waarmee 5% van het aankoopbedrag gespaard kan worden als spaartegoed. Het spaartegoed kan gebruikt worden bij een volgende aankoop. Klanten kunnen terecht in de winkels voor persoonlijk advies en er is ook een nieuwsbrief beschikbaar om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. In het assortiment 'Auto & Onderweg' zijn onder andere dakkoffers, skiboxen, fietsendragers en autostoelen te vinden. Voor de outdoor liefhebbers heeft Heuts een ruime keuze aan partytenten, kampeerartikelen, loungesets en zwembaden. Klanten kunnen contact opnemen met de klantenservice of langskomen in de winkels voor persoonlijk advies.

Wil je weten wat Heuts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heuts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heuts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heuts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Heuts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heuts

Bezoekers bekeken ook