Hunkemöller

Hunkemöller is een Lingeriewinkel gelegen aan Kleine Staat 15 in Maastricht.

Meer informatie over Hunkemöller in Maastricht

Hunkemöller is een van de grootste lingeriespecialisten van Europa en marktleider in de Benelux landen en Duitsland. Ze ontwerpen hun collectie in huis en testen de kwaliteit uitvoerig. Het ontwerpteam werkt continu aan nieuwe producten en innovaties tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hunkemöller biedt een breed scala aan lingerie, ondergoed, badjassen, badmode, nachtmode, beenmode, loungewear en sportkleding. Ze hebben ook exclusieve voordelen voor leden en bieden gratis verzending bij click & collect.

Wil je weten wat Hunkemöller verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hunkemöller of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hunkemöller? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hunkemöller het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Hunkemöller reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hunkemöller

Bezoekers bekeken ook