Indilicious Maastricht

Indilicious Maastricht is een gelegen aan Ambiorixweg 53 in Maastricht.

Meer informatie over Indilicious Maastricht in Maastricht

INDILICIOUS is een Indisch afhaalrestaurant dat traditioneel en authentiek Indiaas eten aanbiedt. Ze hebben een uitgebreid menu met gerechten die gemaakt worden met verse ingrediënten. Naast afhaalmaaltijden bieden ze ook catering aan voor kleine feestjes en buffetten. Je kunt je bestelling minstens een dag van tevoren plaatsen. Ze hebben ook dagelijkse specials, maar als je niet onder de indruk bent van het menu van de dag, kun je altijd het cateringmenu bekijken. Enkele van hun specialiteiten zijn Paneer Butter Masala en Chicken Biriyani. Het restaurant is geopend van 13.00 tot 19.00 uur voor het ophalen van bestellingen, behalve in het weekend, tenzij er speciale gelegenheden zijn. Je kunt contact opnemen met INDILICIOUS via info@indilicious.nl of +31 625420350.

Wil je weten wat Indilicious Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Indilicious Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Indilicious Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Indilicious Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Indilicious Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Indilicious Maastricht

Bezoekers bekeken ook