Indonesisch Restaurant Kapulaga

Indonesisch Restaurant Kapulaga is een Indonesisch restaurant gelegen aan Hoogbrugstraat 23 in Maastricht.

Meer informatie over Indonesisch Restaurant Kapulaga in Maastricht

In de tekst wordt verwezen naar de Hoogbrugstraat in Maastricht, waar een restaurant genaamd Kapulaga gevestigd is. Het restaurant biedt voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, menu's en nagerechten aan. De keuken is dagelijks geopend van 17.00 tot 22.00 uur, behalve op maandagen wanneer het gesloten is. Het is mogelijk om telefonisch te reserveren tijdens openingstijden of overdag via een ander telefoonnummer. Voor afhaalmaaltijden wordt verwezen naar de Indonesische traiteur de Klapperboom. De chef-kok en eigenaar van het restaurant is Uci de Bakker.

Wil je weten wat Indonesisch Restaurant Kapulaga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Indonesisch Restaurant Kapulaga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Indonesisch Restaurant Kapulaga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Indonesisch Restaurant Kapulaga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Indonesisch Restaurant Kapulaga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Indonesisch Restaurant Kapulaga

Bezoekers bekeken ook