Infra kantoormeubilair BV

Infra kantoormeubilair BV is een Leverancier van kantoormeubilair gelegen aan Molensingel 91 in Maastricht.

Meer informatie over Infra kantoormeubilair BV in Maastricht

Dit artikel gaat over kantoormeubilair en geeft informatie over opbergen, bureaus, vergaderstoelen, ergonomisch werken, bureaustoelen en tafels. Er worden ook contactgegevens verstrekt, zoals het adres van de showroom op Molensingel 91, 6229 PC Maastricht, telefoonnummer +31 (0) 43-4085000 en e-mailadres info@infrakantoormeubilair.nl. De openingstijden van de showroom zijn op maandag en vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur, op dinsdag op afspraak en op woensdag, donderdag en zaterdag gesloten.

Wil je weten wat Infra kantoormeubilair BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Infra kantoormeubilair BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Infra kantoormeubilair BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Infra kantoormeubilair BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Infra kantoormeubilair BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Infra kantoormeubilair BV

Bezoekers bekeken ook