InfraLigne Maastricht

InfraLigne Maastricht is een Gezondheidsclub gelegen aan Einsteinstraat 30A in Maastricht.

Meer informatie over InfraLigne Maastricht in Maastricht

Infraligne biedt programma's aan voor afslanken, figuurcorrectie en versteviging. Het begint met een lichaamsmeting en de opmaak van een individueel programma. De methode omvat leuke en gerichte oefeningen in een infraroodcabine, gecombineerd met gezond eten en praktisch advies. Een bewegingscoach en voedingsspecialist ondersteunen je tijdens het proces. Een gratis figuuranalyse is mogelijk, waarna je beslist of je start met een advieskuur. Infraligne richt zich op vrouwen, mannen en mensen ouder dan 60 jaar. Er zijn verschillende vestigingen, waaronder een in Waalwijk.

Wil je weten wat InfraLigne Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van InfraLigne Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij InfraLigne Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je InfraLigne Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar InfraLigne Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. InfraLigne Maastricht

Bezoekers bekeken ook