installatie service jurgen

installatie service jurgen is een Loodgieter gelegen aan Punterweg 32 in Maastricht.

Meer informatie over installatie service jurgen in Maastricht

Bouw service Jurgen is een bedrijf dat gekoppeld is aan installatie service Jurgen en gespecialiseerd is in de renovatie van woningen. Ze bieden niet alleen vakkundige installatie, maar ook bouwkundige ingrepen. Ze zijn vooral bekend om hun badkamerrenovaties, waarbij ze al meer dan 20 jaar complete badkamers renoveren. Het voordeel voor klanten is dat ze maar één aanspreekpunt hebben, aangezien Jurgen's team alles regelt, van sloopwerk tot tegelwerk en van plafonds tot stukadoorswerk. Ze voeren ook regelmatig keukenrenovaties uit. Het bedrijf biedt een 24-uursservice voor spoedmeldingen en u kunt meer informatie vinden op hun website. Er zijn ook opmerkingen van klanten te vinden, waarbij sommigen positieve ervaringen hebben met het bedrijf en anderen negatieve ervaringen hebben gehad en het bedrijf als onbetrouwbaar beschouwen.

Wil je weten wat installatie service jurgen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van installatie service jurgen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij installatie service jurgen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je installatie service jurgen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar installatie service jurgen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. installatie service jurgen

Bezoekers bekeken ook