Internet: woonlasten eenvoudig te berekenen

Vanaf 1 juli kunnen woningzoekenden op de site eenvoudig de totale woonlasten berekenen voor de huurwoningen die Wonen Zuid op haar website aanbiedt.
Zo kunnen woningzoekenden eenvoudig zien of de woning qua huur maar ook voor wat betreft de totale woonlasten bij hun inkomen past. Wonen Zuid is de eerste woningcorporatie in Limburg die de totale woonlasten inzichtelijk maakt voor woningzoekenden. Woonlasten zijn meer dan alleen huur en eventuele bijkomende servicekosten. Ze bestaan ook uit kosten voor energie en lokale heffingen. En als tegemoetkoming in de huur kan een deel van de huishoudens ook huurtoeslag krijgen. De woonlastenmodule bestaat uit twee delen. Een eerste deel waarbij voor vier veel voorkomende gezinssamenstellingen een indicatie van de woonlasten aangegeven wordt en een tweede deel waar op basis van de exacte gegevens van het huishouden een maatwerkadvies gegeven wordt. Deze service geldt thans alleen voor de woningen van Wonen Zuid in Midden-Limburg.

Dit artikel delen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.