Intratuin Maastricht

Intratuin Maastricht is een Tuincentrum gelegen aan Molensingel 87 in Maastricht.

Meer informatie over Intratuin Maastricht in Maastricht

Intratuin Maastricht is een tuincentrum gelegen in Maastricht Zuid. Het is een familiebedrijf van de broers Mark en Paul Smeets. Het tuincentrum biedt inspiratie, tips en trends voor huis, tuin, terras en dier. Het pand is groot en er is een gezellig Tuincafé op de 1e verdieping. Intratuin Maastricht is te volgen op Facebook & Instagram. Het tuincentrum heeft in de loop der jaren verschillende uitbreidingen en verbouwingen ondergaan. Er worden regelmatig workshops en evenementen georganiseerd voor zowel volwassenen als kinderen. Daarnaast heeft het Bloematelier van Intratuin Maastricht een bezorgservice voor bloemen binnen een straal van 10 km. Nieuw bij Intratuin Maastricht is het levend visvoer dat op bestelling verkrijgbaar is.

Wil je weten wat Intratuin Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Intratuin Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Intratuin Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intratuin Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Intratuin Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Intratuin Maastricht

Bezoekers bekeken ook