Janssen Group - Rijplaten en Materieelverhuur

Janssen Group - Rijplaten en Materieelverhuur is een Verhuurbedrijf voor rijtuigen gelegen aan Sleperweg 16 in Maastricht.

Meer informatie over Janssen Group - Rijplaten en Materieelverhuur in Maastricht

Heijmans Infra BV voert in opdracht van RWS groot onderhoud uit aan de A79 tussen Maastricht en Heerlen. De snelweg wordt aangepast aan de ontwerpeisen van RWS voor rijks snelwegen. Janssen Group is een bedrijf dat actief is in grond-, weg- en waterbouw, verhuur, recycling en bouwstoffen. Als familiebedrijf bestaan ze sinds 1965 en momenteel wordt het vakmanschap door de derde generatie voortgezet. Met een modern machinepark en een eigen intermodale inrichting voor op- en overslag en recycling werken ze gedegen en innovatief aan projecten.

Wil je weten wat Janssen Group - Rijplaten en Materieelverhuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Janssen Group - Rijplaten en Materieelverhuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Janssen Group - Rijplaten en Materieelverhuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Janssen Group - Rijplaten en Materieelverhuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Janssen Group - Rijplaten en Materieelverhuur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Janssen Group – Rijplaten en Materieelverhuur

Bezoekers bekeken ook